Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Maestro

 
Restaurantul „Maestro” este cotat de catre Ministerul Turismului la categoria I. Acreditarea este meritata cu prisosinta. Amenajarea clasica fac din acest restaurant locul ideal de servit masa. Amplasamentul sau ne permite sa avem clienti atat din oras, cat si din cei aflati in tranzit prin Deva. Clientii nostri au in comun pretentile foarte ridicate legate de ambianta, curatenie, servire si diversitate culinara.
Oferta restaurantului este foarte bogata. Meniurile sunt atat autohtone, cat si inspirate din bucataria internationala. Grija permanenta pentru satisfacerea clientilor face ca tot timpul sa ne gandim la meniuri noi pe care le recomandam cu incredere. Astfel, clientii casei sunt mereu incantati si nu apuca sa se plictiseasca de un anumit fel de mancare. De asemenea, nici surprizele nu lipsesc. Desigur, nu putem dezvalui nimic aici...
Meniul pe care il oferim este deosebit de variat si prea amplu pentru a fi enumerat aici, dar va facem totusi ”pofta” cu cateva...
Capacitatea salii este de 60 de locuri. Asadar, ea se preteaza foarte bine la organizarea de mese festive, banchete, simpozioane, receptii si cocktail-uri. In functie de dorintele clientilor, putem pregati mese sub forma de bufet suedez sau cu meniu prestabilit.
Tot pentru ocazii speciale, Restaurantul „Maestro” are o sala de protocol cu capacitatea de 14-16 locuri. Aceasta este amenajata foarte intim; veti avea senzatia ca sunteti in propria sufragerie, dar in plus sunteti rasfatati cu cele mai bune meniuri si serviti de personalul nostru la cele mai inalte standarde.
La cerere, Restaurantul „Maestro” va ofera servicii de catering. Nu trebuie decat sa ne contactati, sa va exprimati pretentiile, iar noi le vom indeplini. Ne ocupam de toate aspectele: transport, amenajarea salii, meniuri speciale, servire.
 
« Restaurantul anterior Restaurantul urmator »
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata