Noutati

Besttourism.ro > hoteluri > noutati
1 2 3 Pagina urmatoare
Cazare Hotel Adonis 3*
Hotel Adonis 3* 3*
Acest hotel în stil chalet se află într-o zonă liniștită, dar centrală, la 5-7 minute pe jos de telecabina Klein Matterhorn. Oferă WiFi gratui..
Cazare Fun Island Resort & Spa
Fun Island Resort & Spa 3*
Complexul Fun Island Resort este situat în atolul Male Sud, la 45 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male. Oferă 2 op..
Cazare Australia
Australia 2*
 Localizare Hotelul Australia este situat in linistita statiune Amoudara, la doar 350 m de plaja cu nisip lunga de 6 km, la 7 km de Aeroportul In..
Cazare Hotel Tryp Lisboa Caparica Mar
Hotel Tryp Lisboa Caparica Mar 4*
Hotel Tryp Lisboa Caparica Mar (fost Hotel Costa da Caparica) a fost renovat integral in anul 2017 cand a fost preluat de renumitul lant hotelier Wynd..
Cazare  Hotel Yachting Palace
Hotel Yachting Palace 4*
Localizare: localizat in Riposto, cu vedere către golful Taormina, hotelul este la 10 minute de portul Etna și de plaja Torre Archirafi. Basilica Sa..
Cazare Oscar
Oscar 3*
Nidri este cea mai populară stațiune turistică în Lefkada, situată la o distantă de 17 km sud de capitală insulei. De pe faleză stațiunii se..
Cazare Ionian Melody
Ionian Melody studio
Nikiana este o micuță stațiune pitorească, pe coasta de est a insulei Lefkada, cu o frumoasă plajă de nisip, ce în ultimii ani a devenit o de..
Cazare Anastasia Village
Anastasia Village apartament
Apartamentele Anastasia Village se bucură de o locaţie idilică, la poalele muntelui Skaros, lângă pădurea de stejari, în staţiunea Nikiana. C..
Cazare Studios Makrina
Studios Makrina studio
 Localizare Studio-urile sunt situate în Skala Potamia foarte aproape de frumoasa plajă amenajată - Paralia Nouveau. Studio-urile au o locați..
Cazare Achillion
Achillion 3*
 Localizare Hotel Achillion este situat într-o zonă liniștită, în Skala Potamia, la aproximativ 800 m de plaja Chrysi Ammoudia şi la 11 km ..
 
1 2 3 Pagina urmatoare

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata