Cazare la hoteluri din San Francisco

Besttourism.ro > hoteluri > SUA > San Francisco

Prezentari hoteluri din San Francisco

Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 2* superior | 3* | 3* superior | 4* | 4* superior | 5*
1 2 3 4 5 Pagina urmatoare
Cazare YORK
YORK
2* superior
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar, incalzire, sala de fitness, sala de conferinte, loc de parcare, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet. Este permis accesul in incinta hoteluli cu animale (contracost).
Detalii »
Cazare WHITE SWAN INN
WHITE SWAN INN
3* superior
Hotelul dispune de camere dotate modern, restaurant, bar, sala de fitness, sala de conferinte, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, ingrijire a copiilor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare THE WHITCOMB
THE WHITCOMB
3*
Hotelul dispune de camere dotate modern, restaurant, bar, incalzire, lift, incalzire, centru SPA si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare WHARF INN
WHARF INN
2*
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar,incalzire, lift, sala de fitness si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare THE WESTIN ST. FRANCIS
THE WESTIN ST. FRANCIS
4*
Hotelul dispune de 1195 de camere dotate modern, sala de fitness, restaurant, bar, piscina, sala de conferinte, loc de parcare, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare THE WESTIN SAN FRANCISCO MARKET STREET
THE WESTIN SAN FRANCISCO MARKET STREET
4*
Hotelul dispune de 676 de camere dotate modern, restaurant, bar, incalzire, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare WARWICK REGIS
WARWICK REGIS
3* superior
Hotelul dispune de 74 de camere dotate modern, restaurant, bar, sala de fitness, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare W SAN FRANCISCO
W SAN FRANCISCO
4*
Hotelul dispune de 410 camere dotate modern, restaurant, bar, sauna, sala de fitness, piscina si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, ingrijire a copiilor, inchirieri auto, schimb valutar si acces la internet.
Detalii »
Cazare VITALE
VITALE
4*
Hotelul dispune de 199 de camere dotate modern, restaurant, bar, sala de fitness, incalzire, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare VILLA FLORENCE
VILLA FLORENCE
3*
Hotelul de 7 etaje a fost ultima oara renovat in 2006. Acesta ofera camere dotate mdoern, restaurant, bar, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare VAGABOND INN SAN FRANCISCO
VAGABOND INN SAN FRANCISCO
2*
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar, incalzire si cutie de valori. Se ofera servici de rooms ervice si curatare a hainelor.
Detalii »
Cazare UNIVERSITY CLUB
UNIVERSITY CLUB
3*
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar, incalzire, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare UNION SQUARE
UNION SQUARE
2* superior
Hotelul dispune de 131 de camere dotate modern, bar, incalzire, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare TRITON
TRITON
3*
Hotelul dispune de camere dotate modern, restaurant, bar, piscina, sala de fitness, incalzire si cutie de valori. Se foera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare TRAVELODGE SOUTH SAN FRANCISCO
TRAVELODGE SOUTH SAN FRANCISCO
2*
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service.
Detalii »
Cazare TRAVELODGE SAN FRANCISCO AIRPORT-NORTH
TRAVELODGE SAN FRANCISCO AIRPORT-NORTH
2*
Hotelul dispune de camere dotate modern, incalzire, loc de parcare, piscina si bar. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare TRAVELODGE GOLDEN GATE
TRAVELODGE GOLDEN GATE
1*
Localizat in centrul orasului, hotelul dispune de camere dotate modern si loc de parcare. Se ofera servicii de room service.
Detalii »
Cazare TRAVELODGE FISHERMANS WHARF NORTH
TRAVELODGE FISHERMANS WHARF NORTH
1*
Hotelul dispune de camere dotate modern si loc de parcare. Se ofera servicii de room service.
Detalii »
Cazare TRAVELODGE CENTRAL MARKET ST
TRAVELODGE CENTRAL MARKET ST
2*
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar, incalzire, cutie de valori si loc de parcare. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare TRAVELODGE BY THE BAY
TRAVELODGE BY THE BAY
2*
Hotelul dispune de camere dotate modern, bar, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 2* superior | 3* | 3* superior | 4* | 4* superior | 5*
1 2 3 4 5 Pagina urmatoare
 

Cazare in alte localitati din SUA

Atlanta
Austin
Beverly Hills
Boston
Cambridge
Chicago
Davenport
Daytona Beach
Detroit
Houston
Las Vegas
Los Angeles
Miami
Miami Beach
New Orleans
New York
Niagara
Orlando
Philadelphia
Queens
San Diego
Seattle
Washington

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata