Cazare la hoteluri din Orlando

Besttourism.ro > hoteluri > SUA > Orlando

Prezentari hoteluri din Orlando

Filtreaza: Toate | 2* | 3* | 4* | 5*
1 2 Pagina urmatoare
Cazare Universal Hard Rock
Universal Hard Rock
5*
Hotel Universal Hard Rock în Orlando, Florida este situat în incinta Universal Studios Orlando. Hotelul este la jumatate de mila de Wet 'n Wild și două km de International Drive. Beneficiile speciale de care veti avea parte aici constau in: parcuri tematice, accesul la Universal Express, transfer gratuit
Detalii »
Cazare Universal Royal Pacific
Universal Royal Pacific
5*
Situat în centrul orașului Orlando, Universal Loews Royal Pacific Resort este un complex de familie prietenos la câțiva pași de universal CityWalk și Insulele Universal. Puncte suplimentare de interes includ Universal Studios Orlando și SkyVenture Orlando. Opțiunile de luat masa de la Universal Loews
Detalii »
Cazare Buena Vista Palace Resort & Spa
Buena Vista Palace Resort & Spa
4*
Situat în Walt Disney World Resort și vizavi de zona Downtown Disney, acest complex se întinde pe 27 de hectare cu vedere spre Lacul Buena Vista. SeaWorld Orlando și Universal Studios sunt în termen de 10 mile distanta. Acest oficial Walt Disney World Resort este un paradis contemporan care oferă
Detalii »
Cazare Super 8 Orlando Airport South
Super 8 Orlando Airport South
2*
Hotelul dispune de 135 de camere dotate modern, piscina exterioara, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare Sleep Inn & Suites Orlando Airport
Sleep Inn & Suites Orlando Airport
2*
Hotelul dispune de 64 de camere dotate modern, sala de fitness, jacuzzi si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Rodeway Inn International
Rodeway Inn International
2*
Hotelul dispune de 315 camere dotate modern, restaurant, sala de jocuri si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare Quality Inn Plaza
Quality Inn Plaza
2*
Hotelul dispune de 1020 camere dotate modern, restaurant, bar, teren de golf, sala de jocuri, loc de joaca pentru copii si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare Quality Inn International
Quality Inn International
2*
Hotelul dispune de 728 de camere dotate modern, restaurant, sala de jocuri, sala de biliard, piscina exterioara si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Orlando Metropolitan Express
Orlando Metropolitan Express
2*
Hotelul dispune de 218 camere dotate modern, sala de jocuri si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Orlando Continental Plaza
Orlando Continental Plaza
2*
Hotelul dispune de 190 de camere dotate modern, sala de jocuri, piscina exterioara, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, inchirieri auto, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Imperial Swan & Suites
Imperial Swan & Suites
2*
Hotelul dispune de 365 de camere dotate modern, restaurant, bar, sala de jocuri si piscina exterioara. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Days Inn Orlando Maingate to Universal
Days Inn Orlando Maingate to Universal
2*
Hotelul dispune de 262 de camere dotate modern, loc de parcare, restaurant, piscina exterioara si cutie de valori. Se ofera acces la internet.
Detalii »
Cazare Days Inn Orlando Convention Center
Days Inn Orlando Convention Center
2*
Hotelul dispune de 219 camere dotate modern, restaurant si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare Comfort Inn Universal
Comfort Inn Universal
2*
Hotelul dispune de 300 de camere dotate modern, loc de parcare, lift, sala de fitness, sala de jocuri si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Best Western Plaza International
Best Western Plaza International
2*
Hotelul dispune de 672 de camere dotate modern, sala de jocuri, jacuzzi si piscina exterioara. Se ofera servicii de curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare Wingate Inn
Wingate Inn
3*
Hotelul dispune de 100 de camere dotate modern, loc de parcare, sala de fitness, jacuzzi si piscina exterioara. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Orlando Metropolitan Resort
Orlando Metropolitan Resort
3*
Hotelul dispune de 522 de camere dotate modern, restaurant, bar, loc de parcare, sala de fitness, sala de jocuri si piscina exterioara. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si inchirieri auto.
Detalii »
Cazare Florida & Conference Center
Florida & Conference Center
3*
Hotelul dispune de 510 camere dotate mdoern, loc de parcare, restaurant, bar, sala de fitness, jacuzzi si piscina exterioara. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, inchirieri auto, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Sheraton Vistana Villages
Sheraton Vistana Villages
3*
Hotelul dispune de 800 de camere dotate modern, bar, restaurant, sala de fitness, sauna, salon de masaj si piscina exterioara. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Sheraton Vistana Resort
Sheraton Vistana Resort
3*
Hotelul dispune de 1682 camere dotate modern, restaurant, bar, sauna, sala de fitness, sala de jocuri, salon de masaj, sal de biliard, sala de conferinte, piscina exterioara si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor,fax si acces la internet.
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 2* | 3* | 4* | 5*
1 2 Pagina urmatoare
 

Cazare in alte localitati din SUA

Atlanta
Austin
Beverly Hills
Boston
Cambridge
Chicago
Davenport
Daytona Beach
Detroit
Houston
Las Vegas
Los Angeles
Miami
Miami Beach
New Orleans
New York
Niagara
Philadelphia
Queens
San Diego
San Francisco
Seattle
Washington

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata