Cazare la hoteluri din Porto

Prezentari hoteluri din Porto

Filtreaza: Toate | 2* | 3* | 4* | 5*
1 2 Pagina urmatoare
Cazare Hotel Porto Antas 3*
Hotel Porto Antas 3*
3*
Unul dintre bestsellerurile noastre în Porto! Având vedere la stadionul de fotbal Dragão al echipei FC Porto, Hotelul Antas oferă camere spaţioase şi izolate fonic, cu baie privată. Staţia de metrou Dragão oferă legături directe cu centrul oraşului Porto. Toate camerele Hotelului Antas au aer condiţionat
Detalii »
Cazare Nave
Nave
2*
Hotelul dispune de 81 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatarea hainelor, micul dejun in camera, inchiriere masini, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Malaposta
Malaposta
2*
Hotelul dispune de 38 de camere dotate modern, bar si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, inchiriere masini si acces la fax.
Detalii »
Cazare Grande de Paris
Grande de Paris
2*
Hotelul dispune de 45 de camere dotate modern, bar, gradina, terasa si biblioteca. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Tryp Porto Centro
Tryp Porto Centro
3*
Hotelul dispune de 62 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, inchiriere masini si acces la internet.
Detalii »
Cazare Sao Jose
Sao Jose
3*
Hotelul dispune de 43 de camere dotate modern, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, mic dejun in camera, inchiriere masini, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Quality Inn Praca da Batalha Porto
Quality Inn Praca da Batalha Porto
3*
Hotelul dispune de 113 camere dotate modern, bar, lift si incalzire. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Pao de Acucar Bed & Breakfast
Pao de Acucar Bed & Breakfast
3*
Hotelul dispune de 51 de camere dotate mdoern, bar, terasa, lift, incalzire si biblioteca. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Menfis
Menfis
3*
Hotelul dispune de 26 de camere dotate modern, loc de parcare, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor si inchiriere masini.
Detalii »
Cazare Internacional Porto
Internacional Porto
3*
Hotelul dispune de 35 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de mic dejun in camera, schimb valutar si inchiriere masini.
Detalii »
Cazare HF Tuela Porto
HF Tuela Porto
3*
Hotelul dispune de 197 de camere dotate modern, restaurant, bar si lift. Se ofera servicii de ingrijire a copiilor, curatare a hainelor, schimb valutar si inchiriere masini.
Detalii »
Cazare Grande do Porto
Grande do Porto
3*
Hotelul dispune de 99 de camee dotate modern, restaurant, bar si lift. Se ofera servicii de ingrijire a copiilor, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare da Bolsa
da Bolsa
3*
Hotelul dispune de 36 de camere dotate modern, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de ingrijire a copiilor, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare America
America
3*
Hotelul dispune de 30 de camere dotate modern, lift si incalzire. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, inchiriere masini, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Quality Inn Portus Cale
Quality Inn Portus Cale
4*
Hotelul dispune de 72 de camere dotate modern, bar, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, mic dejun in camera, schimb valutar, fax si internet.
Detalii »
Cazare Pestana Porto
Pestana Porto
4*
Hotelul dispune de 48 de camere dotate mdoern, restaurant, bar si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, mic dejun in camera, inchiriere biciclete si masini, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Mercure Batalha Porto
Mercure Batalha Porto
4*
Hotelul dispune de 149 de camere dotate modern, loc de parcare, restaurant, bar si bufet pentru micul dejun. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare HF Ipanema Porto
HF Ipanema Porto
4*
Hotelul dispune de 150 de camere dotate modern, restaurant, bar si cutie de valori. Se ofera servicii de ingrijire a copiilor, curatare a hainelor, schimb valutar si inchiriere masini.
Detalii »
Cazare HF Fenix Porto
HF Fenix Porto
4*
Hotelul dispune de 148 de camere dotate modern, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de ingrijire a copiilor, curatare a hainelor, schimb valutar si acces la internet.
Detalii »
Cazare Eurostars Das Artes
Eurostars Das Artes
4*
Hotelul dispune de 89 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, inchiriere masini, fax si aces la internet.
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 2* | 3* | 4* | 5*
1 2 Pagina urmatoare
 

Cazare in alte localitati din Portugalia

Albufeira
Algarve
Alvor
Armacao de Per..
Carcavelos
Cascais
Costa da Capar..
Estoril
Figueira da Fo..
Funchal
Lisabona
Madeira
Marinha Grande
Peniche
Praia da Rocha
Quinta do Lago
Sintra
Vieira de Leir..
Vilamoura

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata