Cazare la hoteluri din Frantiskovy Lazne

Besttourism.ro > hoteluri > Cehia > Frantiskovy Lazne

Prezentari hoteluri din Frantiskovy Lazne

Filtreaza: Toate | 3* | 4*
Cazare Francis
Francis
3*
Hotelul este situat aproape de centrul orasului într-un cartier lini?tit. Hotelul dispune de 19 camere si dispune de centru de s?n?tate ?i este echipat cu cele mai moderne tehnologii medicale ?i ofer? tratamente individualizate, pe baza de minerale potabile de ap? de la izvoare Františkovy Lazne.
Detalii »
Cazare Bohemia
Bohemia
3*
Situat aproape de centrul. Hotelul dispune de un numar de 28 de camere si ofera o gama larga de masaje, împreun? cu camere frumos mobilate. La restaurantul hotelului puteti alege dintr-o mare varietate de mancare traditionala ?i interna?ionala. Hotelul Boemia Wellness Studio este specializat in masaje:
Detalii »
Cazare  Fortuna Kurhaus Prag
Fortuna Kurhaus Prag
3*
Acest hotel este convenabil amplasat in centrul orasului Františkovy Lazne. Hotelul ofera cazare confortabila, servicii profesionale si o ambianta placuta. Hotelul dispune de un numar totel de 78 de camere.
Detalii »
Cazare  Francis Palace
Francis Palace
4*
Este situat într-un cartier lini?tit în Frantiskovy Lazne. Puteti beneficia de proceduri terapeutice, exist? o piscina acoperita, un vârtej de ap? ?i diverse tipuri de bai. Hotelul are un numar de 42 de canere mobilate intr- un stil modern si placut.
Detalii »
Cazare  Kursanatorium Petak
Kursanatorium Petak
3*
Este situat in centru intr-o zona linistita si pune la dispozitia dumneavoastra un numar de 30 de camere. Aici puteti dispune de impachetari cu namol ai complexe ?i de reabilitare
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 3* | 4*
 

Cazare in alte localitati din Cehia

Marienbad
Praga
Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata