.Com 3*

Poze imagini cazare informatii
Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii

.Com 3*

Albena, Bulgaria

COMPLEX DE HOTEL .COM – HOTELUL TINERESC AL STAŢIUNII ALBENA

COM este unicul hotel din Albena cu totul destinat tinerilor. Hotelul dispune cu discotecă proprie, o mare piscină descoperită situată în gradină, un restaurant modern, bar de lobby, bar de snacks, o sală de fitnes dotată cu aer condiţionat, teren descoperit pentru gimnastică de aerobică şi o mare varietate a utilajelor de sport în imediata apropiere. Staţiunea turistică este situată la o distanţă de aproximativ
COMPLEX DE HOTEL .COM – HOTELUL TINERESC AL STAŢIUNII ALBENA

COM este unicul hotel din Albena cu totul destinat tinerilor. Hotelul dispune cu discotecă proprie, o mare piscină descoperită situată în gradină, un restaurant modern, bar de lobby, bar de snacks, o sală de fitnes dotată cu aer condiţionat, teren descoperit pentru gimnastică de aerobică şi o mare varietate a utilajelor de sport în imediata apropiere. Staţiunea turistică este situată la o distanţă de aproximativ 900 m. de plajă, dar distanţa se compensează cu o linie de autobuz regulată care circulă la o jumătate de oră între hotel şi plajă (de la oră 9.30 de dimineaţă pînă la oră 5 după masă prin întregul sezon).

În hotelul .COM veţi deveni o parte din atmosfera tinerească de neuitat a jocurilor de competiţie din jurul piscinii, o petrecere pînă în zori la discotecă, momente frumoase la plaja lată şi curată a staţiunii Albena, concursuri de tir cu arc, activităţi de aerobică acvatică, cursuri de fitnes, cursuri de machiaj, turnee de fotbal la cele 7 terenuri perfect întreţinute de fotbal din Albena, concursuri de tenis la terenurile acoperite şi descoperite de tenis ale staţiunii, volei de plajă, fotbal de plajă, sporturi acvatice şi multe alte posibilităţi şi surprize. Petrecerile de seară din jurul piscinii, spectacolele la amfiteatru şi ritmurile fierbinţi la discotecă .COM, organizate de echipa noastră de animatori, prezentatori-DJ şi barmani-virtuozi, sînt destinate special Dvs!

Hotelul este o clădire de 5 etaje cu 327 camere cu mobilier modern, lift, camere pentru fumători şi nefumători. Oaspeţii hotelului folosesc grătuit o mare piscină de cascadă şi jacuzzi. La dispoziţia lor sînt un restaurant, un bar, o discotecă dotate cu aer condiţionat, o parcare.

Hotelul a fost complet renovat în 2002.
În camere, foaier, restaurant şi în jurul piscinii există acces complet de WiFi. În foaierul hotelului este situat un café-Internet, masă de biliard, darts, table soccer. La recepţia hotelului există o posibilitate de a se închiria un frigider sau un seif contra plăţii suplimentare, nu este interzis accesul animalelor favorite.
De 3 ani hotelul .COM funcţionează după programul internaţional C-you Club, destinat tinerilor cu vîrsta între 18 şi 30 de ani. Veniţi şi vă cufundaţi în atmosfera tinerească incomparabilă, creată de leaţii voştri din întreagă Europa şi din lume.
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
CAUTA
Cere o oferta personalizata

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata