Cazare la hoteluri din Birmingham

Besttourism.ro > hoteluri > Anglia > Birmingham

Prezentari hoteluri din Birmingham

Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 3* | 4*
1 2 3 Pagina urmatoare
Cazare Hallmark  Strathallan
Hallmark Strathallan
4*
Hallmark Birmingham Strathallan este un hotel modern de 4 stele, situat la numai 5 minute cu maşina de centrul oraşului Birmingham, cu acces la toate drumurile principale. Proprietatea oferă WiFi gratuit și TV cu ecran plat. Hallmark Birmingham Strathallan pune la dispoziție un lounge, unde oaspeții
Detalii »
Cazare Wentworth
Wentworth
Hotelul dispune de camere simple, duble si apartamente. Hotelul dispune de 16 camere dotate modern si bar.
Detalii »
Cazare Spires Birmingham
Spires Birmingham
Hotelul se afla situat in centrul orasului viind ideal atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 23 de camere, gradina, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, mic dejun in camera, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare SACO
SACO
Acetsta ofera comfortul unui hotel cu comfort, spatiu si flexibilitate. Hotelul se afla plasat la iesirea din oras. Hotelul dispune de 20 de camere. Se ofera acces la internet.
Detalii »
Cazare Nitenite
Nitenite
Hotelul este plasat intr-o zona centrala fiind rezonabil atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 104 camere, restaurant, lift si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Etap
Etap
Hotelul beneficiaza de o pozitie centrala aflandu-se la 5 minute de centrul orasului. Hotelul dispune de 250 de camere dotate modern, loc de parcare, lift si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Comfort Inn
Comfort Inn
Hotelul este plasat in centrul orasului Birmingham, chiar langa Symphony Hall si este un loc ideal pentru cazarea celor care doresc sa viziteze orasul. Hotelul dispune de 40 de camere dotate modern, bar, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de acces la internet si fax.
Detalii »
Cazare Central Guest House
Central Guest House
Hotelul se afla la 4 mile de centrul orasului Birmingham. Hotelul dispune de camere dotate modern. Se ofera acces la internet.
Detalii »
Cazare Bridge House
Bridge House
Hotelul se afla situat la 4 mile de centrul orasului si la 15 minute de Aeroportul International. Hotelul dispune de 51 de camere dotate modern, restaurant si bar. Se ofera acces la internet.
Detalii »
Cazare Aston
Aston
Hotelul se afla situat in centrul orasului Birmingham si este ideal atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 163 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si cutie de valori. Se ofera serviciid e room service, curatare a hainelor si acces la internet.
Detalii »
Cazare Old Rose and Crown
Old Rose and Crown
1*
Hotelul se afla in apropierea multor atractii ca Cadbury World, muzeul Sealife si aeroportul Birmingham. Hotelul se afla la 15 minute de centrul orasuli. Hotelul dispune de 11 camere dotate modern, gradina si incalzire. Se ofera servicii de acces la internet si fax.
Detalii »
Cazare Edgbaston Palace
Edgbaston Palace
2*
Hotelul construit in 1854, se afla la o mila distanta de centrul orasului, in imediata vecinatate a celor mai bine restaurante si cluburi de noapte din Birmingham. Hotelul dispune de 50 de camere dotate modern, restaurant, bar, gradina si incalzire. Se ofera servicii de acces la internet si fax.
Detalii »
Cazare Paragon
Paragon
2*
Hotelul ofera o sedere placuta si diferite facilitati, fiind util atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 250 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Kensington
Kensington
2*
Este un mic hotel pentru familii si asigura o primire prietenoasa si calduroasa. Hotelul dispune de 31 de caemre dotate modern, bar, gradina si loc de parcare. Se ofera servicii de acces la internet.
Detalii »
Cazare Ibis Birmingham Centre
Ibis Birmingham Centre
2*
Hotelul se afla situat in centrul orasului. Hotelul dispune de 159 de camere dotate modern, bar, lift, cutie de valori si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Campanile
Campanile
2*
Hotelul se afla situat la 2 minute de centrul istoric al orasului si este ideal atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 108 camere dotate modern, restaurant, bar, terasa si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si internet.
Detalii »
Cazare Birmingham Sheriden House
Birmingham Sheriden House
2*
Hotelul se afla la 3 kilometrii nord de centrul orasului, si ofera acces facil catre mai multe destinatii. Hotelul dispune de 10 camere dotate modern. Se ofera servicii de room service, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Norfolk
Norfolk
3*
Hoteul este o locatie excelenta pentru cei care vor sa viziteze orasul, fiind situat in apropiere de mai multe puncte de interes turistic. Hotelul dispune de 169 de camere dotate modern, restaurant, bar si lift. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si internet.
Detalii »
Cazare The Limes Country Lodge
The Limes Country Lodge
3*
Micul hotel se afla intr-o zona pitoreasca de tara la o scurta plimbare cu masina de la M42. Hotelul dispune de camere dotate modern, ioncalzire si teren de golf. Se ofera servicii de acces wireless la internet.
Detalii »
Cazare Sleep Inn Birmingham
Sleep Inn Birmingham
3*
Hotelul ocupa o pozitie ideala atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri, fiind situat la numai 2 minute de centrul orasului. Hotelul dispune de 90 de camere dotate modern, restaurant, bar si loc de parcare.
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 3* | 4*
1 2 3 Pagina urmatoare
 

Cazare in alte localitati din Anglia

Hampshire
Londra
ManchesterLinkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata