Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

CLUB CERY LU

Besttourism.ro > cluburi > Romania > Bucuresti > CLUB CERY LU
 
Departe de zgomotul si forfota orasului, va asteptam sa va relaxati si sa gustati din ospitalitatea romaneasca.
Pentru a satisface toate gusturile si cerintele, restaurantul Cery-Lu va ofera doua saloane traditionale excelente pentru organizarea de mese festive, simpozioane, conferinte, intalniri de afaceri, intr-un ambient elegant, completat de serviciul ireprosabil al angajatilor.
Pentru cei care iubesc bunul gust si rafinamentul, semineul care incalzeste atat sufletul dumneavoastra cat si intregul salon, alaturi de mobila care completeaza imaginea rasata a restaurantului, va asteapta sa redescoperiti placerea petrecerii unor clipe de neuitat, imbelsugate de preparatele romanesti si internationale.
Pentru cei ce doresc sa se pregateasca pentru o noua zi, cat si pentru amatorii de distractie totala, bar-club Cery-LU, cu o capacitate de 60 de locuri, cu un decor intim dar si nonconformist este deschis doritorilor de dimineata pana la ultimul client. De asemenea, in fiecare sfarsit de saptamana, evenimentele gazduite de bar-clubul nostru; concertele live sau petrecerile organizate (evenimente speciale) va garanteaza atat deconectarea totala dupa o saptamana istovitoare cat si dependenta de atmosfera de vis creata de invitati.
Si, ca sa acoperim toate necesitatile clientilor nostri, va invitam sa va folositi de ineditul nostru serviciu de catering.
Pentru grupuri de minim 5 persoane, daca doriti sa luati un pranz compus dintr-un meniu variat, la preturi preferentiale, puteti rezerva locurile, urmand ca la momentul sosirii dumneavoastra, totul sa fie pregatit!
Meniurile pentru mesele festive, la noi, incep de la numai 20 Euro! Va asteptam!
Capacitatea salonului traditional este de 90 de locuri, cea a salonului de protocol este de 70 de locuri.
 
« Clubul anterior Clubul urmator »
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata