Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Vila Cristina (3*)

Localitate: Busteni
Categorie: (3*)
Ultima actualizare:28/10/2013
Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina
Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina Poze Vila Cristina imagini Vila Cristina cazare Vila Cristina informatii Vila Cristina
Situată la o altitudine de 930 de metri, la poalele Munților Coștila și Caraiman, Vila Cristina în stil rustic are 3 clădiri și case separate, precum și restaurant cu preparate românești. Centrul orașului Bușteni și gara sunt la 600 de metri.

La un cost suplimentar, oaspeții pot juca biliard la proprietate. Sunt disponibile pentru închiriat biciclete de munte, iar Vila Cristina organizează tururi ghidate de ciclism pe trasee, la cerere. Clădirile au la comun o curte spațioasă, unde oaspeții se pot bucura de câteva terase, un leagăn și facilități de grătar. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice.

În fiecare unitate există TV cu canale prin cablu, podea din lemn de esență tare și baie privată. Apartamentele sunt echipate suplimentar cu bucătărie și zonă de luat masa. Unitățile sunt amplasate în toate cele 3 clădiri separate.

De asemenea, proprietatea oferă mic dejun à la carte, iar restaurantul rustic aflat la parterul uneia dintre clădiri combină decorațiunile din lemn și piatră de râu, oferind grădină de vară cu bănci din lemn.

Oaspeții au acces la pârtiile de schi de la Schi&Fun Park - Kalinderu, la aproximativ 600 de metri de pensiune. Castelul Cantacuzino, construit în 1911, este la numai 3 km de Cristina.
Urmatoarea locatie cazare Busteni »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata