Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Conacul Archia (5*)

Besttourism.ro > cazare > Transilvania > Deva > Conacul Archia
Localitate: Deva
Nr. camere: 22
Nr. locuri: 42
Categorie: (5*)
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:30/09/2010
Poze Conacul Archia imagini Conacul Archia cazare Conacul Archia informatii Conacul Archia
Poze Conacul Archia imagini Conacul Archia cazare Conacul Archia informatii Conacul Archia Poze Conacul Archia imagini Conacul Archia cazare Conacul Archia informatii Conacul Archia
Conacul Archia este singura pensiune de 5 stele din judetul Hunedoara. Va punem la dispozitie 17 camere duble, 2 camere single, toate cu tematici diferite si doua apartamente in duplex.
Veti lua masa intr-un restaurant spatios si veti gusta din mancarurile traditionale pregatite din produse traditionale proprii sau achizitionate de la taranii din zona Conacului. De asemenea, impreuna nu bucatarul nostru, pregatim diverse meniuri deicioase si din bucataria internationala.

Conacul Archia va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, in care sa va puteti desfasura intalnirea de afaceri, prezentarea sau trainingurile. Pe deasupra, in pauze sau dupa "afaceri", puteti servi o masa "de boieri" in restaurantul nostru cu preparate traditionale si internationale. Iar ca sa intregim scenariul, daca trebuie sa ramaneti peste noapte in localitate, veti putea innopta, la alegere, intr-una din camerele cu specific din Conac.

Nunti, botezuri, aniversari speciale - toate pot fi acum organizate intr-o locatie deosebita. Conacul Archia poate organiza petreceri de pana la 100 de persoane in restaurantul sau si pana la 300 de persoane in pavilion. In plus, cele 19 camere pot oferi invitatilor dvs. posibilitatea de a-si petrece noaptea la Conac. Mirii pot inchiria camera noastra vedeta Maci si pot chiar sa isi petreaca luna de miere la Conacul Archia, invatand sa calareasca, plimbandu-se si relaxandu-se in natura.
« Precedenta locatie cazare Deva Urmatoarea locatie cazare Deva »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata