Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Hunilak (cabana)

Nr. camere: 3
Nr. locuri: 6
Categorie: (cabana)
Specific: Rustic
Tipologie: Cabane
Ultima actualizare:03/10/2011
Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak
Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak Poze Hunilak imagini Hunilak cazare Hunilak informatii Hunilak
Cabana este situata la 9 km de Sf. Gheorghe in statiunea turistica Sugas Bai, in judetul Covasna, la marginea padurii. Capacitate de locuri 8 persoane. Este o cabana simpla, rustica, aici nu gasiti modern, luxos, nou, este recomandata, in primul rand, pentru acei oameni care se simt bine in mijlocul naturii in conditii simple ca la tara.

Dispune de 2 camere mici cu cate 2 paturi SGL, si o camera mai mare cu 2 paturi SGL la etaj, iar la parter un pat pentru 2 persoane. Oferim si o bucatarie complet utilata, (cu ustensile, aparat de cafea, condimente etc), centrala termica cu calorifere, apa calda non stop, digi tv, aragaz, frigider, lada mare frigorifica, cuptor cu microunde, semineu, in baie cabina dus cu cadita, iar in gradina foisor, aveti posibilitatea de gratar.(Aveti lemne la dispozitie).

La doar 1oo m se afla doua partii de schi (amenajate cu tunuri de zăpadă, skilift şi iluminare nocturnă), mofeta, izvor cu apa minerala.
Pretul cabanei este 150 lei/cabana/zi. de la 6 persoane - 200 lei/cabana/zi.

Daca doriti sa aflati ce sentiment este sa va treziti dimineata cu ciripitul pasarilor, vizitati-ne.Va asteptam cu drag!
Urmatoarea locatie cazare Sf. Gheorghe-Covasna »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata