Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Tinutul Secuiesc pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Tinutul Secuiesc

Prezentare locatii cazare Tinutul Secuiesc

Filtreaza: Toate | Pensiuni | Case | Cabane | Moteluri
Parina anterioara 1 2 3 4 5 Pagina urmatoare
Cazare Csobogo
Csobogo (2 margarete)
Casa de vacanta la cheie este o forma de cazare unica in felul lor, care atrage foarte multi turisti. Aceste case nu au personal permanent, deci si pr..
Cazare Forras
Forras (3 margarete)
Corund este una dintre cele mai mari comune din Harghita. Localitatea este situata in partea de vest a judetului, cel mai apropiat oras fiind Sovata l..
Cazare Balazs
Balazs (3 margarete)
Pensiunea Balázs István se află în centrul staţiunii Praid, pe o străduţă laterală liniştită, chiar pe malul Târnavei Mici, unde conduc cu..
Cazare Aragonit
Aragonit (2 margarete)
Pensiunea Aragonit este amplasata pe DN13A, in localitatea Corund, la 11 km departare de Praid si 18 km distanta de Sovata. Unitate de cazare renu..
Cazare Lorincz
Lorincz (2 margarete)
Este situata la 10 - 15 minute plimbare de Lacul Ursu. 7 camere, 18 locuri, fiecare camera dotata cu bai proprii,aer conditionat, acces internet, TV, ..
Cazare Orban
Orban (2 margarete)
In Transilvania, la 18 km departare de la Odorheiu Secuiesc, la Subcetate se afla Pensiunea Orban, la 1 km de Lacul de acumulare Zetea, in valea pitor..
Cazare Magdolna
Magdolna (2 margarete)
Pensiunea Magdolna se afla la doar 50 m de centrul comunei si la 550 m de Salina Praid. Pensiunea dispune de 12 locuri de cazare in 5 camere decoma..
Cazare Jakab
Jakab (3 margarete)
In panorama pensiunii JAKAB se reflectă lacul de acumulare de la Zetea, care invită oaspetii la pescuit, inot si vaslit. Cele 3 camere prietenoase s..
Cazare Iriz
Iriz (2 margarete)
Casa cu cheie IRIS se afla la poalele muntelui Harghita Madaras, la 18 km de Odorheiu Secuiesc. In casa este o bucatarie dotata si o sufragerie. P..
Cazare Balazs
Balazs (3 margarete)
Într-o împrejurime pitorească, pe malul pârâului Ivo, casele noastre de oaspeţi amenajate confortabil va oferă odihnă plăcută şi deconectar..
Cazare Desag Villa
Desag Villa (3 margarete)
Pensiunea "Deság-Villa" este amplasată într-o zonă montană plăcută, la 15 km de Odorheiu Secuiesc, în zona Subcetate, pe malul pârâului Des..
Cazare Cseke
Cseke (2 margarete)
Pensuinea noastră se află la 20 de km de Odorheiu Secuiesc, la poalele Munţii Harghita, în valea pârăului Ivó.În pensiunea noastră se află o..
Cazare Dorina
Dorina (2 margarete)
.La circa 600 m de salina, PENSIUNEA DORINA 2 **+( 2 margarete superior) va asteapta cu drag sa va cazati in 5 camere, fiecare camera cu baie proprie ..
Cazare Csur
Csur (3*)
Pensiunea Csur de 3 stele este situat in centrul Praidului pe o straduta linistita aproape de centrele de atractii locale si de salina (aprox. 300m). ..
Cazare Ciklamen
Ciklamen (2 margarete)
Casa turistica Ciklamen, este situata sub poala de munte de un pitoresc deosebit si sunt compuse din 3 camere in total 6 locuri, living-sufragerie cu ..
Cazare Casa Dora
Casa Dora (2 margarete)
Pensiunea dispune de acces cu automobilul, acoperire Orange, Vodafone, Zapp, 500 m de Salina Praid, bucatarie utilata, foisor, gratar, parcare in curt..
Cazare Korona
Korona Pensiuni (3 margarete)
Pensiunea “Korona” functioneaza in centrul municipiului Odorheiu Secuiesc, intr-o cladire veche, considerat monument istoric. Pensiunea as..
Cazare Bosnyak
Bosnyak (3*)
PensiuTransilvania - Odorheiu Secuiesc - Pensiunea Bosnyaknea Bosnyak se află la poalele Munţilor Harghita, la periferia oraşului Odorheiu Secuiesc..
 
Filtreaza: Toate | Pensiuni | Case | Cabane | Moteluri
Parina anterioara 1 2 3 4 5 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata