Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Casa Cristina (3 margarete)

Besttourism.ro > cazare > Muntenia > Bradulet > Casa Cristina
Localitate: Bradulet
Zona: Muntenia
Categorie: (3 margarete)
Poze Casa Cristina imagini Casa Cristina cazare Casa Cristina informatii Casa Cristina
Poze Casa Cristina imagini Casa Cristina cazare Casa Cristina informatii Casa Cristina Poze Casa Cristina imagini Casa Cristina cazare Casa Cristina informatii Casa Cristina Poze Casa Cristina imagini Casa Cristina cazare Casa Cristina informatii Casa Cristina
Total locuri cazare: 8 + pat suplimentar
Alte dotari si specificatii:

Oferta de servicii a pensiunii turistice vizeaza relaxarea turistului prin participarea acestuia la o serie de activitati in spatiile de odihna si socializare ale pensiunii (TV, biblioteca). Colectia de fotografii de epoca din Casa Cristina atesta dezvoltarea si inflorirea tursimului in epoca interbelica. Sunt expuse deasemeni documente si zapise incepand cu a doua parte a sec. 19- momente vii ale civilizatiei epocii, costume traditionale Argesene.
Pentru turistii pensiunii care prefera odihna activa, acestia se pot relaxa facand excursii la lacul Vidraru, Curtea de Arges, pe Transfagarasan, Balea Lac si Balea Cascada, sau mai aproape la Nucsoara , pe valea raului Doamnei, biresica din stanca de la Corbi, manastirea de la Robaia. Biserica Bradet, fost schit monastic, monument istoric. Satul Bradet este ultima localitate situata pe Valea Valsanului, folosita ades de amatorii de trasee montane. Traseele pastorale, blande si pitoresti catre varful Moldoveanu marcate pentru turism. Se poate ajunge cu relativa usurinta pe varful Moldoveanu, Dara, Vistea, Podragu, Arpas, Iezer, Papusa, Ghitu, Tuica, Caltun, Negoiu ( pe trasee pastorale, marcate). Iubitorii de pescuit si vanatoare se vor afla in elementul lor. Iarna se pot face excursii cu sania cu cai catre Cheile Valsanului si La Poieni unde exista si cabane. La Balea zapada tine pana aproape in luna Iunie.

In sat:
Muzeul Bisericii Bradet-infiintat in anii ’70, cu piese originale colectionate de parohul pr.Victor Popescu-vestigii istorice din zona si numeroase obiecte de cult extrem de valoroase atat prin vechimea lor cat si prin maiestria lucraturii.
Monumentul eroilor neamului, obelisc ridicat in amintirea eroilor din comuna care si-au jertfit viata in luptele purtate de armata romana in primul razboi mondial, amplasat in curtea Bisericii, in fata Muzeului.

Trasee turistice scurte:
· Catre Poienile Valsanului (11 Km-pe drum forestier, in lungul raului) - cheile mici si cheile mari ale Valsanului;
· Spre «Bustenet» la cules de zmeura, mure, ciuperci, sau la pescuit -30-45 min. de urcus;
· Spre lacul Nucsoara (4 Km de urcus)- lac de prabusire- atractie pentru pescari;
· Catre Izvorul de ape sulfuroase (2 Km pe sosea in susul riului);
· Catre Cascada (3 Km pe sosea, in susul raului);
· Spre Corbi (5-6 Km pe sosea in avalul riului, apoi 2 Km de urcus spre valea riului Doamnei) la Biserica din Piatra.

In domeniul cultural:
Se poate participa la manifestari folclorice cu ocazia Targuuil de Sf.Ilie (20 Iulie) ce se organizeaza traditional in aceasta localitate, din timpuri imemoriale.

Turism balnear si factori naturali de cura:
O atractie suplimentara o constituie amplasamentul pensiunii Casa Cristina, Bradet, la poalele Muntilor Fagaras, intr-o statiune balneoclimaterica permanenta, la o altitudine de 624 m, in zona subcarpatica, la o distanta de 28 Km de Curtea de Arges. Climatul de depresiune intradeluroasa, cu temperatura medie anuala de cca. 7.5 C (in luna Iulie variaza in jurul temperaturii de 17 C, iar in luna Ianuarie in jur de -4 C). Statiunea este ferita de vanturi, fiind aparata de dealuri impadurite. Vara se simte briza de munte. Precipitatii medii anuale cca.750 mm. Factori naturali de cura: izvoare cu ape minerale; bioclimat de crutare. Indicatii terapeutice: afectiuni renale, digestive, hepatobiliare, reumatismale, endocrine, respiratorii, astenice. Instalatii de tratament pentru cura electro-hidro terapie, buvete pentru cura interna cu apa minerala, In statiune exista un spital balnear de recuperare, cu baza proprie de tratament, cu posibilitati de tratament intraspitalicesc sau ambulatoriu (acte necesare : trimitere de la medicul de familie, dovada platii Asigurarilor medicale, copie BI).
« Precedenta locatie cazare Bradulet
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata