Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

La Viorel (2*)

Localitate: Sibiu
Nr. camere: 23
Nr. locuri: 61
Categorie: (2*)
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:29/03/2011
Poze La Viorel imagini La Viorel cazare La Viorel informatii La Viorel
Poze La Viorel imagini La Viorel cazare La Viorel informatii La Viorel Poze La Viorel imagini La Viorel cazare La Viorel informatii La Viorel Poze La Viorel imagini La Viorel cazare La Viorel informatii La Viorel Poze La Viorel imagini La Viorel cazare La Viorel informatii La Viorel Poze La Viorel imagini La Viorel cazare La Viorel informatii La Viorel
Pensiunea noastra este localizata cum nu se poate mai bine, la numai 200 m de gara centrala, la 5 minute de centrul istoric al orasului, care cu siguranta o sa va incante privirea de la primul contact vizual.

Aflata la intersectia Bulevardelor Coposu si Constitutiei, doua dintre arterele principale, nu face sa demonstreze decat o pozitionare strategica, cat mai aproape de inima orasului.

Inaugurata in anul 2006 si punand la dispozitie 16 camere , de diferite categorii, plus un apartament aflat la mansarda, format din doua camere si un living, pensiunea poate gazdui un numar maxim de 56 persoane.

In imediata apropriere puteti gasi Parcul Tineretului, Spitalul Municipal, Facultatea de Medicina, Universitatea Lucian Blaga, Clinica particulara Polisano, Scoala de Ofiteri 1512 si sa nu uitam de Hotelurile Ibis, Ramada si Continental Forum, acestea din urma formand „triunghiul” km-ului 0 al orasului.

Dupa cum bine se stie, Sibiul a fost in anul 2007 Capitala Culturala a Europei impreuna cu Luxemburgul, ceea ce a dus la o ridicare a standardelor in materie de cazare si servicii oferite clientelei.
« Precedenta locatie cazare Sibiu Urmatoarea locatie cazare Sibiu »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata