Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Fortuna (3*)

Localitate: Sibiu
Nr. camere: 8
Nr. locuri: 15
Categorie: (3*)
Specific: Modern
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:12/10/2010
Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna
Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna Poze Fortuna imagini Fortuna cazare Fortuna informatii Fortuna
O oaza de liniste in centrul Sibiului!

Renovata in 2010, Pensiunea Fortuna va ofera conditii de cazare mai bune, la acelasi pret!

Datorita pozitionarii sale, Pensiunea Fortuna reprezinta o locatie ideala atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Situata la 5 minute de centrul orasului Sibiu, pensiunea isi asteapta oaspetii cu 6 camere duble si 2 camere single, dotate la nivelul de 3 stele, care va vor face sa va amintiti Sibiul ca pe un oras in care ati dori sa ramaneti.

Pensiunea se afla intr-o zona rezidentiala de case, amplasamentul linistit si constructia retrasa de la strada, garantand odihna si intimitatea.

Camerele sunt renovate, cu mobilier placut si confortabil, cu paturi cu saltele ortopedice, cu televizor si cablu Tv. Lenjeria de calitate este mentinuta curata prin serviciile de laundry oferite in cadrul pachetului de cazare.

Fiecare camera este dotata cu baie proprie, cu obiecte sanitare noi si cabina de dus. Pentru cei care vin cu masina, exista parcare proprie in fata pensiunii, iar iubitorii de aer curat se pot relaxa in zilele frumoase pe terasa.
« Precedenta locatie cazare Sibiu Urmatoarea locatie cazare Sibiu »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata