Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Elena (2 margarete)

Localitate: Targu Lapus
Zona: Maramures
Categorie: (2 margarete)
Pensiunea are o capacitate de 10 locuri de cazare in 4 camere, 2 camere duble si 2 camere triple situate la nivelul superior al vilei. Camerele sunt placut amenajate oferind tot ce este necesar pentru confortul oaspetilor, inclusiv TV prin cablu, telefon si acces internet. Toate camerele sunt cu intrare separata de pe un hol comun. Tot de aici se intra si in cele 2 bai, complet utilate. Incalzirea este asigurata de o centrala proprie, avand apa calda non-stop.
La parter, pensiunea dispune de o bucatarie modern utilata si o sufragerie pentru servirea mesei. De asemenea, pentru mentinerea intr-o forma fizica buna oferim o sala fitness, o masa tennis, biciclete, schiuri, saniute sau undita pentru pescuit toate pentru confortul si relaxarea oaspetilor nostri. In sezonul cald ei se pot bucura de foisorul din curte, unde pot servi masa sau savura o bautura reconfortanta fara a fi deranjati. La umbra copacilor, intr-o gradina foarte frumoasa, se pot relaxa intr-un hamac sau pot sa-si pregateasca gratare langa fantana cu apa rece si proaspata.
Facilitati:
Oaspetii beneficiaza gratuit de tot confortul si facilitatile necesare unui sejur placut, respectiv acccesul la foisor, gratar si hamac, la sala de fitness si masa de tenis, la biciclete, schiuri, saniute, undita pescuit, table, sah, remy etc., liniste deplina si aer curat de munte. Loc de joaca pentru copii cu supravegherea copiilor, daca este cazul, cateva ore pe zi.
Parcare in curte pentru 5 masini.
« Precedenta locatie cazare Targu Lapus Urmatoarea locatie cazare Targu Lapus »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata