Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Camping Holiday - GPM (3*)

Besttourism.ro > cazare > Litoral > Navodari > Camping Holiday- GPM
Localitate: Navodari
Zona: Litoral
Nr. camere: 64
Nr. locuri: 145
Categorie: (3*)
Specific: Rustic
Tipologie: Complexuri
Ultima actualizare:06/04/2011
In campingul G.P.M. va puteti alege una din formele de cazare, sau campare cu cort sau rulota .Toate formele de cazare sunt dotate cu frigider, televizor cu cablu, aer conditionat: casute din lemn cu 2 locuri si 3 locuri cu grup sanitar propriu sau comun ,vile din lemn cu apartament la parter cu aer conditionat dotate cu grup sanitar propriu, La mansarda sunt camere cu wc si chiuveta dus in spatii comune, sau fara cu aer conditionat ,cu doua sau trei locuri cu balcon cu vedere la mare.Vilele sunt situate chiar pe plaja.
Campingul este auditat ISO 9001,ISO 14001 , HACCP
Camping G.P.M. acorda urmatoarele facilitati: plaja fara plata la 50m
internet wireless, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani, insotiti de doi adulti platitori, au gratuitate la cazare; copiii cu varsta cuprinsa intre 6 - 12 ani, insotiti de doi adulti platitori, vor achita 50% din tariful unui loc de cazare; la cazare prezinta certificat de nastere.
- se accepta animale de casa care poseda carnet de sanatate si nu fac parte dintre rasele cu potential agresiv numai la camparea cu cortul sau rulota; In incinta campingului aveti magazin alimentar, linie de autoservire , doua baruri, magazine cu articole de plaja si haine, patiserie, spalatorie pentru turisti.
Lista serviciilor prestate in Camping GPM fara plata: asistenta medicala gratuita de urgenta si acordarea de medicamente si materiale ,sanitare de prim ajutor in caz de accidente;incarcare, descarcare si transportul bagajelor; trezirea turistilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti; pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor;comenzi pentru taximetre;informatii turistice si culturale ,informatii privind orarul mijloacelor de transport, acordarea de pleduri,cearceafuri, perne, suplimentare.
Servicii cu plata: servicii de posta,telecomunicatii(convorbiri telefonice, fax)
Serviciul de paza specializat ofera garantia linistei, sigurantei si a bunurilor dumneavoastra, a masinii in camping sau in parcare.
Cine ne viziteaza o data nu poate alege alt camping, dovada sunt clientii nostri fideli care an de an revin bucurandu-se de imbunatatirile realizate pe baza sugestiilor lor prezentate in chestionarele care le sunt immanate la cazare.
Plata la receptie se face cach sau prin card bancar.
Urmatoarea locatie cazare Navodari »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata