Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Casa Margo (3*)

Besttourism.ro > cazare > Litoral > 2 Mai > Casa Margo
Localitate: 2 Mai
Zona: Litoral
Categorie: (3*)
Specific: Modern
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:06/04/2011
Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo
Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo Poze Casa Margo imagini Casa Margo cazare Casa Margo informatii Casa Margo
Casa Margo,este situata in statiunea 2 Mai,pe partea dreapta aproape de iesirea spre VamaVeche.

Pensiunea Casa Margo este situata in satul 2 Mai pe strada principala, Mihail Kogalniceanu nr. 501, si dispune de un teren de 1000 metri patrati; cladirea pensiunii este o constructie tip P+2, relativ noua (a fost ridicata in 2003), desfasurata pe o amprenta la sol de 400 metri patrati.

La parter intalnim:
- receptia;
- restaurantul;
- bucataria. La etajele 1 si 2 intalnim:
- camerele duble matrimoniale 1, 2, 7, 8, 9, 13, 14;
- camerele duble twin 3, 4, 5, 6, 12;
- apartamentul 10.

Camerele si apartamentul au urmatoarele facilitati: baie, uscator de par, tv, aer conditionat, mini-frigider, internet wireless, room service, apa calda/apa rece non-stop, lenjeria este schimbata la 3 zile, prosoapele sunt schimbate zilnic, iar curatenia este efectuata tot zilnic; de asemenea, mai oferim: spalatorie haine, masina si fier pentru calcat rufe, gratar/barbeque si acces la fax.
Copii cu virsta de pina la 12 ani beneficiaza de cazare gratuita.

Pensiunea Casa Margo dispune si de o gradina de vara desfasurata pe o suprafata de 500 metri patrati, cu 100 locuri pe scaune, unde se pot servi - ca de altfel si in restaurant -diferite preparate proaspete traditionale romanesti, precum si alte tipuri de preparate, insotite de aperitive si bauturi; servirea este atit "a la carte" cit si "meniu".

Nu in ultimul rind oferim parcare gratuita prin cele 11 locuri de parcare proprii.

Ca modalitate de plata acceptam tichete de vacanta si plata cu card (Visa si MasterCard); pentru rezervari trebuie achitat un avans de 30% din valoarea sejurului. Cazarea incepe la ora 16, iar predarea camerei se face la ora 12.
Urmatoarea locatie cazare 2 Mai »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata