Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Pipera (pensiune)

Localitate: Bucuresti
Categorie: (pensiune)
Poze Pipera imagini Pipera cazare Pipera informatii Pipera
Poze Pipera imagini Pipera cazare Pipera informatii Pipera
Va oferim ocazia de a va simti acasa departe de casa prin imbinarea confortului unei locuinte adevarate si a serviciilor aferente.
Pensiunea imbina intr-o maniera deosebita clasicul cu modernul punandu-va la dispozitie o constructie intima, retrasa si perfect functionala.
Pornind de la mobilierul masiv emanand un parfum discret de lemn, la lenjeria de cea mai buna calitate si continuand cu obiectele decorative originale, aduse din diverse colturi ale lumii, confortul si luxul pe care le gasesti la Pensiunea Pipera iti vor face sejurul la noi de neuitat. Pensiunea are un ascensor cu o capacitate de 240 kg, cablu TV, internet, frigider, seif pt. valori, foen si aer conditionat in fiecare camera. Pensiunea dispune de o parcare subterana cu o capacitate de 6 locuri.

Fiecare camera a fost construita cu multa atentie, imbinand utilul cu placutul, facand uz din abundenta de tehnologia moderna si stilul clasic-elegant pentru a veni in intampinarea celor mai exigente dorinte.
Beneficiati de cablu TV, internet, frigider, seif pt.valori, foen si aer conditionat.

Pensiunea este situata in partea de nord a Bucurestiului, zona Pipera - Tunari. Aceasta este zona rezidentiala, dar si important centru de afaceri, aflandu-se la 10 km de centrul Capitalei, 7 km de Aeroportul Baneasa si 10 km de Aeroportul Henry Coanda
Urmatoarea locatie cazare Bucuresti »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata