Vacante Budapesta

Circuit Budapesta

cazare
Castelele BAVARIEI-Toata AUSTRIA ( Defileul Dunarii, Viena, Salzburg,Graz,Klangenfurt, Melk si zona Tirol: Insbruck, Kitzbuhel, Zell um See, St.Gilgen)-BUDAPESTA 6 zile Se achita in EURO sau LEI
265 EUR 15.aug.2017 - 20.aug.2017 5 nopti detalii »
cazare
VENETIA (Murano, Burano) – MILANO – VERONA PADOVA – VIENA - Lacul Balaton - Pestera Postojna 6 zile Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
250 EUR 05.sep.2017 - 10.sep.2017 5 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Budapesta. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Budapesta, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Budapesta; early booking sau vacante last minute Budapesta; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Budapesta de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Budapesta 2017

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Budapesta - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2017 in Budapesta. Poti primi detalii instant despre vacante in Budapesta de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Budapesta in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Budapesta sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2017 Budapesta.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata