Vacante Sovata

Circuit Sovata

cazare
Circuit Sovata - Romania
Supliment SGL: 700 lei Reducere a 3-a persoană: 150 lei Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă. Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage
1490 RON 29.dec.2017 - 02.ian.2018 4 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Sovata. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Sovata, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Sovata; early booking sau vacante last minute Sovata; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Sovata de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Sovata 2017

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Sovata - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2017 in Sovata. Poti primi detalii instant despre vacante in Sovata de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Sovata in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Sovata sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2017 Sovata.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata