Vacante Iasi

Sejur Iasi

cazare Bellaria 4*
Sejur Iasi Bellaria 4*
Mausoleul de la Mărășești – Bacău - Iași - Humulești - Mănăstirile Neamțului – Muzeul Neculai Popa din Târpești – Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari - Hârlău - Palatul Cuza de la Ruginoasa – Castelul Sturdza de la Miclăușeni Program  Ziua 1: București – Mausoleul ..
159 EUR 27.aug.2018 - 31.aug.2018 4 nopti autocar mic dejun detalii »
Best deal

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Iasi. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Iasi, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Iasi; early booking sau vacante last minute Iasi; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Iasi de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Iasi 2018

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Iasi - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2018 in Iasi. Poti primi detalii instant despre vacante in Iasi de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Iasi in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Iasi sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2018 Iasi.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata