Vacante Cluj

Circuit Cluj

cazare
Circuit Cluj - Romania
R E D U C E R I & S U P L I M E N T E Supliment SGL: 300 lei Reducere a 3-a persoană: 150 lei Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de
1390 RON 29.dec.2017 - 02.ian.2018 4 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Cluj. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Cluj, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Cluj; early booking sau vacante last minute Cluj; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Cluj de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Cluj 2017

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Cluj - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2017 in Cluj. Poti primi detalii instant despre vacante in Cluj de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Cluj in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Cluj sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2017 Cluj.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata