Vacante Coimbra

Circuit Coimbra

cazare
Portugalia este cunoscuta si sub numele de tara celor 3 de F: fotbal, orasul Fatima – unul dintre cele mai importante orase de pelerinaj ale crestinatatii si renumita muzica Fado. Dincolo de aceste trei
870 EUR 28.aug.2018 - 04.sep.2018 7 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Coimbra. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Coimbra, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Coimbra; early booking sau vacante last minute Coimbra; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Coimbra de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Coimbra 2018

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Coimbra - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2018 in Coimbra. Poti primi detalii instant despre vacante in Coimbra de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Coimbra in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Coimbra sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2018 Coimbra.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata