Vacante Qazvin

Circuit Qazvin

cazare
Circuit Teheran - Iran, Qazvin - Iran, Tabriz - Iran
Pret adult: 1135 € Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 365
1135 EUR 04.mai.2018 - 16.mai.2018 12 nopti detalii »
cazare
Pret adult: 1095 € Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 365 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Obs.-persoanele care se inscriu
1095 EUR 12.mai.2018 - 28.mai.2018 16 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Qazvin. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Qazvin, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Qazvin; early booking sau vacante last minute Qazvin; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Qazvin de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Qazvin 2017

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Qazvin - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2017 in Qazvin. Poti primi detalii instant despre vacante in Qazvin de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Qazvin in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Qazvin sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2017 Qazvin.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata