Vacante Salonic

Circuit Salonic

cazare
Sofia – Salonic – Meteora – Insula Corfu – Kerkyra – Salonic Kerkyra este capitala insulei Corfu, una din cele 7 insule ale Marii Ionice, centrul vechi fiind inclus in Patrimoniul UNESCO. Arhitectura
370 EUR 24.apr.2019 - 30.apr.2019 6 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Salonic. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Salonic, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Salonic; early booking sau vacante last minute Salonic; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Salonic de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Salonic 2019

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Salonic - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2019 in Salonic. Poti primi detalii instant despre vacante in Salonic de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Salonic in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Salonic sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2019 Salonic.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata