Vacante Atena

Circuit Atena

cazare
GRECIA (ATENA, SALONIC, METEORA, DELFI, CAP SUNION) Bulgaria (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo) 6 zile Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
260 EUR 05.sep.2017 - 10.sep.2017 5 nopti detalii »
cazare
Circuit Atena - Grecia
ATHENA - CAP SUNION PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint). 5 zile, din care in 2 zile se poate face plaja si baie in mare. Supliment single 90 €.
470 EUR 30.aug.2017 - 03.sep.2017 4 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Atena. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Atena, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Atena; early booking sau vacante last minute Atena; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Atena de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Atena 2017

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Atena - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2017 in Atena. Poti primi detalii instant despre vacante in Atena de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Atena in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Atena sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2017 Atena.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata