Vacante Plitvice

Circuit Plitvice

cazare
Belgrad – Canionul Tara – Podgorica – Cetinje – Fiordul Kotor – Dubrovnik – Split – Trogir – Zadar - Plitvice – Rijeka – Pola – Portoroz – Postojna – Ljublijana – Zagreb PROMO
484 EUR 09.mai.2018 - 16.mai.2018 7 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Plitvice. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Plitvice, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Plitvice; early booking sau vacante last minute Plitvice; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Plitvice de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Plitvice 2018

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Plitvice - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2018 in Plitvice. Poti primi detalii instant despre vacante in Plitvice de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Plitvice in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Plitvice sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2018 Plitvice.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata