Vacante Praga

Circuit Praga

cazare
Circuit Praga - Cehia
Praga este echivalentul Parisului in materie de frumusete. Istoria sa este veche de un mileniu, iar berea este cea mai buna din Europa. Nu este surprinzator faptul ca dupa revolutia de catifea din 1989,
450 EUR 21.aug.2018 - 26.aug.2018 5 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Praga. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Praga, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Praga; early booking sau vacante last minute Praga; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Praga de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Praga 2018

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Praga - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2018 in Praga. Poti primi detalii instant despre vacante in Praga de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Praga in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Praga sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2018 Praga.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata