Vacante Sofia

Circuit Sofia

cazare
MACEDONIA- Taine și savori Balcanice Veliko Tarnovo – Sofia – Skopje – Gorno Nerezi – Canionul Matka – Parcul National Mavrovo – Ohrid – Pristina – Manastirea Rila
150 EUR 12.oct.2019 - 16.oct.2019 4 nopti detalii »

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta in Sofia. Te rugam sa mentionezi daca doresti: vacante all inclusive Sofia, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau vacante charter Sofia; early booking sau vacante last minute Sofia; vacante de 7 zile sau 14 zile; oferte in Sofia de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Call Center
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
Cere o oferta personalizata
 

Informatii oferte Vacante Sofia 2018

In aceasta sectiune gasesti oferte de vacanta in Sofia - Sejur, Cazare, Circuit. Selecteaza tipul de vacanta dorit si poti introducere criterii personalizate in motorul de cautare.
Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante 2018 in Sofia. Poti primi detalii instant despre vacante in Sofia de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe oferte de vacanta in Sofia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
Intreaba-ne de vacante last minute Sofia sau early booking pentru a obtine cele mai bune preturi pentru vacanta dorita, deoarece este posibil sa nu avem ultimile actualizari afisate in site pentru oferte 2018 Sofia.

mai mult
 
 
 
 
 
 
Taguri Tags

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata