Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau VoucherTermeni si conditiiIn continuare sunt prezentate conditiile in care S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. va pune la dispozitie serviciile in cadrul portalului www.bestturism.ro (www.besttourism.ro). Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Prin apasarea butonului "Accept" aflat la sfarsitul acestui material, acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul portalului.


1. DESCRIEREA SERVICIULUI


S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. administreaza acest portal, care asigura utilizatorilor in acest moment o gama larga de resurse on-line. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a obtine acces la portal, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.


2. OBLIGATII LA INREGISTRARE


Pentru a folosi serviciile oferite de portal, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.


3. POLITICA S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. DE PROTEJARE A INFORMATIILOR


Conform politicii de protejare a informatiilor a S.C. BestTourism.ro Online S.R.L., putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, agentia Best Tourism Hypermarket ( S.C. BestTourism.ro Online S.R.L.) va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client.

Din 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul European 679/ 2016 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal a persoanelor fizice si libera circulatie a acestor date (GDPR). Datele personale furnizate de catre agentia Best Tourism Hypermarket ( S.C. BestTourism.ro Online S.R.L.) sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului turistic (informari, documente de calatorie/ promovare, newslettere). Informatiile vor fi aduse de bunavoie la cunostinta Best Tourism Hypermarket, de catre Client, in scopul rezervarii excursiei, iar Clientul declara ca este de acord cu administrarea datelor sale. Agentia Best Tourism Hypermarket ( S.C. BestTourism.ro Online S.R.L.) se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale obtinute. In caz de stocare a acestora, agentia Best Tourism Hypermarket ( S.C. BestTourism.ro Online S.R.L.) va respecta toate prevederile legale in materie, comunicand turistilor toate drepturile prevazute de legislatia in vigoare.

4. CONTINUT


Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in responsabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu S.C. BestTourism.ro Online S.R.L., sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

Sunteti de acord sa nu folositi portalul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

1. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.

2. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod.

3. pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. sau www.besturism.ro (www.bestourism.ro), lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.

4. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul portalului sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv)

5. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

6. incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.

7. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

8. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii

9. intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real

10. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la portal

11. incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege

12. colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor portalului

13. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush".

14. folosi pagina personala sau directorul propriu ca loc de depozit pentru a incarca pagina plecand de la alt link decat cel existent in cadrul portalului, sau ca modalitate de intrare pe alt site personal, chair daca acesta se afla tot in cadrul portalului sau in alta parte

15. avea adrese multiple in cadrul portalului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema

16. se angaja in activitati comerciale fara a se inregistra in eventualele servicii dedicate, parte a portalului. Acest lucru include, dar nu se limiteaza la urmatoarele activitati:

? oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii

? organizarea de concursuri sau tombole care cere orice tip de taxa de inscriere


5. CONTINUTUL SITE www.besturism.ro (www.besttourism.ro)


S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de portalul www.bestturism.ro (www.besttourism.ro). Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul www.besturism.ro (www.besttourism.ro), dati S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Ati luat la cunostinta ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L., de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. si orice alta persoana desemnata de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L., au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Regulile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord sa primiti informari referitoare la informatii despre site-ul www.besttourism.ro si ale colaboratorilor sai, in cazul in care doriti ca aceste informari sa nu va mai fie transmise veti solicita restrictionarea acestora. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.


6. DESPAGUBIRI


Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. si toate filialele, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita folosirii serviciilor portalului, conexiunii la portal, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.


7. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR


Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. prin intermediul portalului.


8. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA


Ati luat la cunostinta ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. Dimensiunea maxima a unui fisier ce intra in componenta unui site este de 512 Kb, fisierele mai mari decat 512 Kb, neputand fi transferate pe server in contul dumneavoastra. Daca nu accesati contul timp de 90 de zile acesta va fi trecut in starea de cont suspendat. Contul suspendat va fi sters definitiv de pe server dupa 30 de zile de la suspendare, in cazul in care nu este reactivat. Suspendarea contului este precedata de un mesaj de avertizare asupra iminentei suspendarii, trimis cu 7 zile inainte de termenul suspendarii, la adresa alternativa de e-mail, pe care utilizatorii o declara la deschiderea contului. Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola. Pe perioada suspendarii, toate mesajele trimise catre contul suspendat, vor fi returnate la expeditor, continand mentiunea "cont suspendat pentru inactivitate". Contul suspendat poate fi reactivat oricand dupa data suspendarii sale, urmand instructiunile de pe pagina ce se deschide in cazul accesarii unui astfel de cont.


9. MODIFICARI ALE SERVICIULUI


S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului.


10. INCETAREA COLABORARII


Sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L., daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul portalului www.bestturism.ro (www.besttourism.ro) si toate informatiile in legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului. Mai mult, sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.


11. PUBLICITATE SI PROMOTII


S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. ruleaza campanii publicitare si promotii pe site-urile personale din cadrul portalului. O data cu crearea contului, acordati S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. pe site-urile personale poate fi schimbat de catre S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de campanii. Sunteti de acord sa primiti comunicari comerciale sub forma de email-uri (newslettere, informari, invitatii) in momentul in care ati devenit membru al retelei de portaluri besttourism.ro pe perioada de timp in care avei un cont in cadul retelei. Va puteti dezabona de la servicii si nu veti primi cu aceeasi frecventa, dar ne rezervam dreptul ca la perioade de timp de minim 90 de zile sa va adresam o noua invitatie sub forma unui email. Sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale portalului. www.bestturism.ro (www.besttourism.ro) isi rezerva dreptul de oferi utilizatorilor sai posibilitatea de a se abona la serviciile altor site-uri lansate de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. sau in care S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. este partener. Portalurile pot contine sisteme de cookie care se vir instala in cadrul sistemului dumneavoastra de operare astfel incat sa inregistreze comportamentul la accesarea portalurilor S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. si sa livreze materiale de interes pentru dumneavoastra in functie de paginile accesate. De asemenea, www.bestturism.ro (www.besttourism.ro) isi rezerva si dreptul de a-i abona pe acestia in mod direct, in ambele cazuri existand posibilitatea de a se dezabona oricand de la acele servicii, datele lor de contact urmand a fi sterse din bazele de date aferente.


12. LEGATURI


Portalul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca compania S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


13. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE S.C. BestTourism.ro Online S.R.L.


Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca portalul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul portalului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul portalului. Sunteti de acord sa nu accesati serviciile prin nici un alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. pentru a fi folosita in accesarea portalului si a paginilor ce le contine.


14. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE


Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

1. utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

2. S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul portalului, va satisface toate cerintele, si (v) orice eroare de program va fi corectata.

3. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

4. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.


15. LIMITARI ALE RASPUNDERII


Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului; (ii) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe portalul www.bestturism.ro (www.besttourism.ro) ; (iii) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor portalului; sau (v) orice alta problema legata de serviciile site-ului.


16. EXCLUDERI SI LIMITARI


Unele sisteme juridice nu permit excluderea unor anume garantii sau limitari sau excluderea de raspundere in cazul unor distrugeri accidentale sau prin imprudenta. In concordanta cu acest lucru, unele din limitarile de la punctele 14 si 15 pot sa nu fie aplicabile unor anumiti utilizatori ai portalului.


17. MENTIUNI SPECIALE PENTRU SERVICIILE LEGATE DE CHESTIUNI FINANCIARE


Daca intentionati sa creati sau sa luati parte la un anume serviciu, primiti sau cereti orice stiri, mesaje sau alte informatii de la portalul www.bestturism.ro (www.besttourism.ro) privitor la companii, cursuri ale actiunilor, investitiilor sau alte asemenea servicii, va rugam sa recititi paragrafele 14 si 15. Ele se aplica in mod special in cazul dumneavoastra. In plus, pentru acest tip de informatii se aplica regula "Investitorul e cel care trebuie sa-si ia precautii". Serviciile sunt furnizate doar cu scop informativ, si nici un continut inclus in servicii nu are scopuri comerciale sau investitionale. S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. nu va fi trasa la raspundere sau vinovata de exactitatea, utilitatea sau disponibilitatea oricaror informatii transmise prin intermediul portalului, si nu va fi responsabila de raspunzatoare de nici o decizie comerciala sau investitionala luata pe baza unor astfel de informatii.


18. INSTIINTARI


Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Portalul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.


19. DREPTURI DE PROPRIETATE


S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.


20. INFORMATII GENERALE


Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor portalului www.bestturism.ro (www.besttourism.ro), impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. sau www.besttourism.ro (www.besttourism.ro) (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulilor de Utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Reguli de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulile de Utilizare si relatile dintre utilizatori si S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul S.C. BestTourism.ro Online S.R.L. de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau Regulilor de Utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa. Titlurile paragrafelor din aceste Reguli de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.


21. INCALCARI


Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Reguli de Utilizare la urmatoarea adresa: sugestii-at-besttourism.ro. Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la sugestii-at-besttourism.ro.

 

Tags


Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata