Premiile de excelenta Best Tourism Top 7 destinatii inedite Cele 7 noi minuni ale lumii
 

BruneiAtracţii turistice: O ţară musulmană modernă, dar şi veche care te surpinde la orice pas cu păduri virgine, plaje sidefii, terenuri de golf imense, lăcaşe de cult strălucitoare şi un imens respect pentru tradiţie şi religie.

Capitala Bandar Seri Begawan este centrul cultural al ţării. Moscheea Sultanului Omar Ali Saifuddien este un simbol al tradiţiei, în timp ce oraşul acvatic Kampong Ayer este întruchiparea şarmului asiatic.

Ornamentele strălucitoare ale turnurilor de aur, al fântânilor cu apă cristalină şi ale mozaicurilor din Bandar Seri Begawan, ascund un oraş liniştit, învăluit în cultura islamică. La periferia capitalei vei admira câteva dintre atracţiile naţionale: spiralele aurite care înconjoară Istana Nurul Iman, casa monarhului, constituie cadrul ideal pentru un apus de soare impresionant. Resedinţa are un statut legendar - cel mai mare palat din lume şi îmbină arhitectura islamică tradiţională cu cea contemporană.

Ponturi: Brunei este o ţară ofertantă la capitolul suveniruri. Haine asiatice, obiecte din argint, gonguri sau coşuri de lemn împletit, toate sunt create manual de către localnici. Însă, nu la fel de ofertantă la capitolul băutură, este cunoscută ca fiind o „ţară uscată“, alcoolul nu se vinde în magazine şi legea interzice consumul în public. Pentru a-ţi potoli setea, merită să guşti teh tarik, băutură tradiţională din Brunei, un ceai dulce cu lapte.

» Insula Antigua

» Quito – Ecuador

» Antananarivo - Madagascar

» Insulele Capului Verde

» Brunei

» Insulele Fiji

» Katmandu – Nepal

 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata