Premiile de excelenta Best Tourism Top 7 destinatii inedite Cele 7 noi minuni ale lumii
 

Top 7 destinatii inedite ale anului 2009

In ultimii ani turistii nostri au luat cu asalt destinatii turistice precum Turcia, Grecia, Spania, Bulgaria, Malta etc. In aceste locuri s-au creat adevarate "enclave de vacanta" romanesti. Meniurile sunt in limba romana, turoperatorii nostri au sedii de firma sau chiar proprietati in zona respectiva iar localnicii stiu totul despre Romania, de la politica la sport. Exista insa si turisti romani care au calatorit sau care isi doresc sa calatoreasca in destinatii inedite, despre care cei mai multi dintre noi nu stim aproape nimic. Iar 99,9 % din populatia tarii respecive nici macar nu a aflat din ce continent face parte Romania. Besttourism.ro a facut un sondaj de opinie in randul utilizatorilor a 120 de portaluri de travel din reteaua proprie, pentru a afla care sunt primele 7 destinatii inedite pe care-si doresc sa le viziteze romanii in 2009. Iar Ciprian Enea, consultant in turism, a facut o incursiune in aceste tari documentandu-se, informandu-se, filmand, facand poze si oferind informatii atat turistilor romani cat si agentiilor partenere. Pachetele turistice pe destinatiile respective pot fi achizitionate de la Prestige Tours (www.prestige.ro).

Insula Antigua

Atracţii turistice: Antigua este una dintre cele mai populare şi mai dezvoltate insule din Arhipeleagul Leeward.

Quito – Ecuador

Atracţii turistice: Flancată de Munţii Anzi şi mărginită de Vulcanul Guagua, dominată de canioane în partea de est, capitala Ecuadorului se întinde de-a lungul unei văi, fiind o aşezare unică în America de Sud.

Antananarivo - Madagascar

Capitala Madagascarului este o îmbinare perfectă între modernism şi şarmul natural.

Insulele Capului Verde

Atracţii turistice: Insulele Capului Verde formează un arhipelag în vestul coastei africane. Peisajul exotic, ţinuturile nedescoperite, climatul excelent, plajele însorite, flora, fauna şi apele cristaline transformă aceast arhipeleag într-un paradis.

Brunei

Atracţii turistice: O ţară musulmană modernă, dar şi veche care te surpinde la orice pas cu păduri virgine, plaje sidefii, terenuri de golf imense, lăcaşe de cult strălucitoare şi un imens respect pentru tradiţie şi religie.

Insulele Fiji

Atracţii turistice: 300 de insule renumite sub un singur nume: Fiji, un paradis al Pacificului, ideal pentru vacanţă în orice moment al anului.

Katmandu – Nepal

Atracţii turistice: Legenda spune că Valea Katmandu a fost în trecut un lac imens şi budiştii au considerat că Manjushiri (Zeiţa Meditaţiei) a lărgit valea cu o sabie magică şi a drenat apa. 

 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata