Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Lloyd

 
Lloyd-ul va avea aproximativ 30 de angajati, fiecare cu sarcini foarte precise. Incepând cu "generalul" de la poartă şi terminând cu pianistul, care va crea o atmosferă discretă, subtilă, de cafe-concert, totul se adresează bunului gust. Pentru cei care vor trece pentru prima oară pragul acestui restaurant, atmosfera şi mobilierul vor fi primele elemente care vor şoca. Numeroasele separeuri, care dau o intimitate aparte cuplului sau partenerilor de afaceri, vor fi cu siguranţă puncte forte ale acestui local. Pe timpul verii, în faţa restaurantului va fi amenajată o terasă cu aproximativ 80 de locuri, totul aflându-se în umbra curentului art nouveau.
Din aranjamentul interior de la început de secol se mai păstrează astăzi porţiuni de lambriuri, câteva oglinzi, vitralii (parţial distruse), doi-trei pereţi despărţitori şi candelabrele. Design-ul interior aduce un aer de prospeţime prin curentul de art nouveau de provenienţă franceză şi scoţiană. Promotor al acestui curent a fost McIntosh, reprezentant al şcolii de la Glasgow, care s-a remarcat în special prin piesele deosebite de mobilier. Predominante sunt auriul şi verdele de China, culori care cadrează foarte bine în întreg complexul ambiental. Art nouveau aducea o alură cu totul nouă, deosebită, care făcea să pălească tot ceea ce ţinea de clasicul baroc. Art nouveau nu mai respectă simetria şi se desparte definitiv de raţionalismul gotic prin atmosfera în care încărcătura ornamentelor joacă un rol primordial
 
« Restaurantul anterior Restaurantul urmator »
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672