Pana la incetarea pandemiei si pana la ridicarea starii de urgenta, vom fi disponibili online conform urmatorului PROGRAM SPECIAL: LUNI - VINERI 09:30 - 18:00
Putem comunica prin e-mail, la adresa hypermarket@besttourism.ro sau telefonic la 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626 / 0784.215.624

 

Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

La Bucataru

 
Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru
Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru Poze La Bucataru imagini La Bucataru cazare La Bucataru informatii La Bucataru
Dupa o seara de delectare cu programul artistic oferit de formatia live a lui Gelu Pisicaru si cu delicioasele noastre mancaruri, va asiguram ca veti reveni in restaurantul "La Bucataru". De ce suntem atat de siguri? Pentru ca avem incredere in calitatea si promptitudinea serviciilor noastre, oferite de un personal special instruit pentru a veni in intampinarea oricaror exigente.

In perioada calda a anului, va puteti desfata cu specialitatile noastre, pe terasa restaurantului, care va ofera relaxarea si aerul curat de care aveti nevoie, dupa o zi istovitoare de munca.
Numarul de locuri al terasei este de 120, iar cel al restaurantului de 240, permitand astfel organizarea de evenimente cu participanti numerosi.
Felurilor culinare desavarsite, li se alatura un meniu complet de pizza, preparata pe vatra de catre specialistul nostru in bucataria italiana.
 
« Restaurantul anterior Restaurantul urmator »
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672