Warning: file_get_contents(http://bilete-avion.besttourism.ro/getfooter): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/besttour/public_html/NEW/oferte.php on line 65
Seniori Istanbul - Oferte seniori Istanbul- Program seniori Istanbul 2017

 

Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Istanbul

In cadrul sectiunii seniori Istanbul 2017 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Istanbul si oferte "Istanbul pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Istanbul la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Istanbul pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Istanbul.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Istanbul 2017-2018. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Istanbul in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Turcia > Istanbul

Oferte Seniori Turcia Istanbul

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2017-2018. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Istanbul all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Istanbul cu autocar sau avion; vacante seniori Istanbul de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Istanbul pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata