Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Madrid

In cadrul sectiunii seniori Madrid 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Madrid si oferte "Madrid pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Madrid la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Madrid pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Madrid.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Madrid 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Madrid in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Spania Madrid

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Madrid 4* Madrid - Barcelona Senior Voyage


cazare 4* Madrid - Barcelona Senior Voyage Transport avion de la 395EUR
395 EUR
Hotel Luna Club 4* Localizare: Hotelul este situat la nord de Barcelona, la aproximativ 70 de km, intre statiunile Santa Susanna si Malgrat de Mar. Luna Club se afla la doar 250 de metri de plaja din Malgrat de Mar. Facilitati camere: Camerele hote
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
21.mai.2019 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Madrid all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Madrid cu autocar sau avion; vacante seniori Madrid de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Madrid pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata