Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Costa del Sol

In cadrul sectiunii seniori Costa del Sol 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Costa del Sol si oferte "Costa del Sol pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Costa del Sol la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Costa del Sol pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Costa del Sol.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Costa del Sol 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Costa del Sol in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Spania > Costa del Sol

Oferte Seniori Spania Costa-del-Sol

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Costa del Sol Holiday World


cazare Holiday World Transport avion de la 395EUR
395 EUR
Complexul Holiday Word este situat intre Benalmadena si Fuengirola, la 50 de metri de plaja. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: cinema, cafenea, supermarket, teatru interior si exterior, miniclub, cursuri de golf, sala de conferinte, centr
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
05.mar.2019 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Costa del Sol all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Costa del Sol cu autocar sau avion; vacante seniori Costa del Sol de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Costa del Sol pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata