Stimati turisti,
Anuntam cu regret ca pe toata perioada starii de urgenta agentia Best Tourism ramane inchisa. Pentru urgente, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626

Toate rezervarile la Pensiunea Gulliver Delta Resort - Murighiol cu plecare pana la data de 16.05.2020, vor fi relocate in alte perioade, iar pentru relocare va rugam sa reveniti dupa ridicarea starii de urgenta.
In legatura cu situatia turistilor care au rezervari dupa 16.05.2020, momentan nu putem oferi informatii cu privire la perioada in care ni se va permite sa mergem in vacanta.
Vom reveni cu detalii in momentul in care vom afla ce masuri va lua Guvernul Romaniei la vremea respectiva.

 

Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Comillas

In cadrul sectiunii seniori Comillas 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Comillas si oferte "Comillas pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Comillas la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Comillas pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Comillas.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Comillas 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Comillas in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Spania > Comillas

Oferte Seniori Spania Comillas

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Comillas Mar Comillas


cazare Mar Comillas Transport avion de la 465EUR
465 EUR
Hotel Mar se bucură de o locație excelentă în apropiere de plajă, precum și de camere cu facilități moderne și un design plăcut. Hotel Mar este localizat în stațiunea Comillas, în apropiere de port, bucurându-se astfel de o superbă pr
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
05.iun.2020 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Comillas all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Comillas cu autocar sau avion; vacante seniori Comillas de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Comillas pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata