Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

pensiune completa

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Benidorm

In cadrul sectiunii seniori Benidorm 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Benidorm si oferte "Benidorm pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Benidorm la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Benidorm pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Benidorm.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Benidorm 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Benidorm in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Spania > Benidorm

Oferte Seniori Spania Benidorm

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Benidorm Gran Bali


cazare Gran Bali Transport avion de la 479EUR
479 EUR
Acest hotel modern este situat in statiunea Benidorm, la 400 m de plaja. In apropiere se afla un teren de golf si doua parcuri tematice Terra Mitica si Terra Natura. Construit in anul 2002, hotelul este alcatuit din doua cladiri, una din ele avand 18
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
06.oct.2018 7 nopti avion pensiune completa
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Benidorm all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Benidorm cu autocar sau avion; vacante seniori Benidorm de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Benidorm pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata