Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

5 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

mic dejun

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori New York

In cadrul sectiunii seniori New York 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din New York si oferte "New York pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori New York la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in New York pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale New York.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori New York 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori New York in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > SUA > New York

Oferte Seniori SUA New-York

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori New York Holiday Inn Manhattan


cazare Holiday Inn Manhattan Transport avion de la 995EUR
995 EUR
Holiday Inn Manhattan, Financial District este amplasat în inima orașului New York, în centrul Manhattanului. Atracții turistice precum Wall Street, Bursa de Valori, Statuia Libertății, One World Trade Center, Memorialul 9/11, Podul Brooklyn
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
23.mai.2019 5 nopti avion mic dejun
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori New York all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale New York cu autocar sau avion; vacante seniori New York de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "New York pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata