Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

5 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

mic dejun

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori SUA

In cadrul sectiunii seniori Tara 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "SUA pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in SUA pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale SUA.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori SUA 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori SUA in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori SUA

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori New York Holiday Inn Manhattan


cazare Holiday Inn Manhattan Transport avion de la 995EUR
995 EUR
Holiday Inn Manhattan, Financial District este amplasat în inima orașului New York, în centrul Manhattanului. Atracții turistice precum Wall Street, Bursa de Valori, Statuia Libertății, One World Trade Center, Memorialul 9/11, Podul Brooklyn
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
23.mai.2019 5 nopti avion mic dejun
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori SUA all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale SUA cu autocar sau avion; vacante seniori SUA de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "SUA pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata