Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti
5 nopti
7 nopti

Transport:

autocar
avion

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
mic dejun
pensiune completa

Categorie cazare:

3*
4*

Oferte Seniori Moscova

In cadrul sectiunii seniori Moscova 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Moscova si oferte "Moscova pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Moscova la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Moscova pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Moscova.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Moscova 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Moscova in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Rusia > Moscova

Oferte Seniori Rusia Moscova

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Moscova all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Moscova cu autocar sau avion; vacante seniori Moscova de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Moscova pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata