Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

6 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

mic dejun

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Moscova

In cadrul sectiunii seniori Moscova 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Moscova si oferte "Moscova pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Moscova la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Moscova pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Moscova.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Moscova 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Moscova in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Rusia > Moscova

Oferte Seniori Rusia Moscova

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Moscova Korston


cazare Korston Transport avion de la 595EUR
595 EUR
PRET/persoana: 595EURO (loc in camera dubla) Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 585EURO. ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat. Camerel
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
28.sep.2018 6 nopti avion mic dejun
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Moscova all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Moscova cu autocar sau avion; vacante seniori Moscova de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Moscova pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata