Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti
5 nopti
7 nopti

Transport:

autocar
avion

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
mic dejun
pensiune completa

Categorie cazare:

3*
4*

Oferte Seniori Rusia

In cadrul sectiunii seniori Tara 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Rusia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Rusia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Rusia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Rusia 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Rusia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Rusia

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Rusia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Rusia cu autocar sau avion; vacante seniori Rusia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Rusia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata