Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

Oferte Seniori Sibiel

In cadrul sectiunii seniori Sibiel 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Sibiel si oferte "Sibiel pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Sibiel la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Sibiel pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Sibiel.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Sibiel 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Sibiel in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Romania Sibiel

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Sibiel Pensiuni Sibiel


cazare Pensiuni Sibiel Transport autocar de la 1090RON
1090 RON
Pensiunile se găsesc în Sibiel, răspândite într-o vale pitorească, înconjurată de munţi, aproape de păduri de pini și arini. Sibielul face parte din zona pastorală Mărginimea Sibiului, recent încununată în 2015 cu distincția de „
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
26.apr.2019 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Sibiel all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Sibiel cu autocar sau avion; vacante seniori Sibiel de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Sibiel pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata