Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

Oferte Seniori Sambata de Sus

In cadrul sectiunii seniori Sambata de Sus 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Sambata de Sus si oferte "Sambata de Sus pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Sambata de Sus la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Sambata de Sus pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Sambata de Sus.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Sambata de Sus 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Sambata de Sus in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Sambata de Sus

Oferte Seniori Romania Sambata-de-Sus

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Sambata de Sus Academia Sâmbăta


cazare Academia Sâmbăta Transport autocar de la 159EUR
159 EUR
Academia Sâmbăta se află pe valea râului Sâmbăta, la poalele Munţilor Făgăraş, în imediata apropiere a Mănăstirii Brâncoveanu. Locația este renumită ca loc de relaxare şi liniște sufletească pentru vizitatorii ce poposesc aici.
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
27.aug.2018 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Sambata de Sus all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Sambata de Sus cu autocar sau avion; vacante seniori Sambata de Sus de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Sambata de Sus pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata