Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

mic dejun

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Iasi

In cadrul sectiunii seniori Iasi 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Iasi si oferte "Iasi pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Iasi la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Iasi pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Iasi.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Iasi 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Iasi in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Romania Iasi

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Iasi Bellaria


cazare Bellaria Transport autocar de la 169EUR
169 EUR
Hotelul Bellaria beneficiază de o locație frumoasă într-o zonă rezidenţială liniştită din Iaşi, în apropiere de centrul istoric al oraşului. Hotelul oferă servicii de înaltă calitate şi facilităţi de ultimă generație într-o amb
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
17.aug.2020 4 nopti autocar mic dejun
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Iasi all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Iasi cu autocar sau avion; vacante seniori Iasi de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Iasi pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata