Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

Oferte Seniori Hateg

In cadrul sectiunii seniori Hateg 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Hateg si oferte "Hateg pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Hateg la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Hateg pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Hateg.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Hateg 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Hateg in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Romania Hateg

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Hateg Pensiunea Vila Veche


cazare Pensiunea Vila Veche Transport autocar de la 169EUR
169 EUR
Vila Veche este situată central în Haţeg, într-o clădire construită în anul 1878, renovată cu atenţie. Capitală a unui ținut frumos, aflat în inima Ardealui și străjuit de munții Retezat, Șureanu și Poiana Rusca, orașul Hațeg est
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
27.aug.2018 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Hateg all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Hateg cu autocar sau avion; vacante seniori Hateg de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Hateg pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata