Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Gura Humorului

In cadrul sectiunii seniori Gura Humorului 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Gura Humorului si oferte "Gura Humorului pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Gura Humorului la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Gura Humorului pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Gura Humorului.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Gura Humorului 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Gura Humorului in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Gura Humorului

Oferte Seniori Romania Gura-Humorului

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Gura Humorului Toaca Bellevue


cazare Toaca Bellevue Transport autocar de la 189EUR
189 EUR
Hotelul Toaca Bellevue este situat in apropiere de renumitul Voronet, pe cel mai inalt platou a orasului Gura Humorului, cu vedere panoramica asupra imprejurimilor si a partiei de ski. Hotelul va ofera cazare si servicii de 4 stele intr-o zona mirabi
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
05.oct.2020 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Gura Humorului all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Gura Humorului cu autocar sau avion; vacante seniori Gura Humorului de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Gura Humorului pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata